Förlåt!!!!

Shit nu var de verkligen länge sen jag blogga. Inga ursäkter är tillåtna här inte, nej. Anledningen till detta är lathet, men hur som helst. Som ni vet så har jag nu äntligen fyllt 18. Så jag kommer att lägga upp lite bilder från de, jag firade min födelsedag i 3 dagar. Både onsdag, torsdag och fredag :) 

På onsdagen som då var min riktiga födelsedag valde jag att tillbringa med mina kära vänner Denice då självklart och sen Thomas och Henke. Vi möttes upp i stan de var planerat att vi skulle ut och äta, men vi var alla mätta. Så vi gick och fikade, jag henke och thomas tog någon äcklig smoothie vi tog alla olika smaker så vi kunde smaka av varandra. Men Thomas tog den som jag egentligen skulle tagit och den var självklart godast, min var inte god men den var okej, och henkes åh fy den var inte ens drickbar haha. Hur som helst, efter de åkte vi och bowla på kungsholmen, vi åkte runt där och försökte hitta rätt. Vi såg massa poliser och vi åkte ju faktistk olagligt, bara ett under att polisen inte såg oss haha. Hur som helst henke ägde sönder oss på bowlingen, thomas kom 2a och jag 3a, självklart kom denice sist. Vilket inte var speciellt konstigt med tanke på HUR hon bowla. Iallfall efter att vi bowlat, så fick jag paket av thomas och henke haha ni är för söta, de kommer upp bilder på vad jag fick..

Min torsdag firades med familj och dom närmaste, vad fick jag? Jag har fått pengar till körkort och till bil eller när jag flyttar typ, sen kläder, skor, väskor, smycken, singstarskiva, blommor hmm säkert massa saker som jag glömt.

Sen blev de fredag och då hade jag middag med tjejerna i klassen och dom gamla vanliga, de var lite tråkigt att vi åkte till rickards sen och att alla inte kom in så vi skildes åt. Var iallafall att jag fick träffa er någon timme :) Hur som helst av julia fick jag iallfall ett jätte fint kort som hon hade gjort alldeles själv, sen fick jag en blomma som man kan ha i håret vilket jag hade den kvällen, sen trosor och en gullig liten nalle som de stog i love you på som ska hänga på mina bilnycklar när jag har mitt körkort ;) och förresten så i love you too :) Av Jessi, snea, natta, andrea och Erica fick jag iallfall body spray och body lotion som lukta super gott från Victoria Secret och champange. Tack så jätte mycket tjejer. Av min nissibissi fick jag ett jätte sött kort som hon också gjort själv där de stod att den 20 mars ska vi gå på bounce, var på deras dans grej förra året också riktigt bra faktistk, så de ser jag fram emot de ingick även middag, så nu ska jag se till att ta något riktigt dyrt ;) haha. Tack iallfall allihopa för allt. Förresten killarna kom även sen och föra lite innan vi gick till rilles och alan kom med mitt älsklings godis ni vet snäckchoklad :D



Sorry orkar inte ladda upp bilderna nu, de går alldeles för segt. Nu ska jag se film och sen sova. 

XO XO Emm


 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0