Veckan börjar nå sitt slut

Jaaahaaa. Nu har det plötsligt blivit Emmelie  som är toppbloggaren.. Inte bra inte bra :)
Lyckligtvis är mitt internet igån igen så tror att jag kan hinna ikapp. Hehe..  
Idag har jag varit i skolan. Jag gillar torsdagar, de är den längsta skoldagen men ändå så har vi typ bara roliga lektioner. Min sista lektion var Specialidrott och vi hade typ redovisning/diskussion. Jag pratade om varför de är så många killar i värdsklasserna trots att de är så få som egentligen rider.  Det är bra konsting det där.. Hm.
Efter specialidrotten åkte jag hem.. jag har hunnit kika in på  Ellos och Josefssons hemsida. Är så himla sugen på att beställa lite kläder men försöker verkligen stå emot.  Jag vet inte hur mycket jobb det kommer vara på Aronsborg i framtiden, kört om varorna kommer och jag är pank. Har dessutom ett paket från Hm som kommer snart. :). Fast förresten ska jag jobba tre dagar nästa vecka så det ser väl faktikst rätt ljust ut.

Kvällen ska jag spendera med näsan framför en bok. Har filosofi prov imorgon och jag har knappt börjat. Dessutom har jag lovat att jag ska kila ner och äta hos mamma. Två av Peders släcktingar är där så tänkte vara lite social. Blir dock somsagt inte i många minuter. Lyckligtvis börjar jag 12 imorgon. Nice..

Jaja.., nu är det dags att sätta igång. Jag ska få Mvg. Ohhyess. Åtminstoner vg...



// Denice

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0