Godkväll!

Hejsan, vi har varit och bowlat idag. Så mysigt vi hade åh, först åkte vi til donken och åt, när jag tänker efter så glömde jag äta min hamburgare aja, sen åkte vi till bowlingen. Vi var där en timme innan men de var väll tur för vi hade lite problem med parkeringen haha, sen satt vi i baren men julia kunde inte dricka för hon körde ju, längtar tills jag hamnar i den sittsen haha. hur som helst sen bowla vi och jag låg sist första omgången men kom igen mig på slutet och kom faktiskt 2a ;) Julia kom 1a, Andrea 3 och tyvär så kom Bisen 4a haha. men hon var helt klart bättre nu när hon vet hur man ska kasta. iallfall så ska vi försöka hitta på nått mysigt imorrn, vi tänkte åka skridskor men de verkar ej bli av så jag åker nog till min famor och farfar istället. Måste passa på när dom är i Sverige den korta stunden på vintern. På fredag ska iallfall jag och Andréa ut har vi bestämt och på lördag ska vi nog umgås med tobbe och dom vilka fler vet jag ej, men vi är ju aldrig med dom längre så jag hoppas de blir av. Nästa helg ska vi faktiskt också ut är de tänkt, helgen efter de är de förmodligen studentfest igen, vill egentlgien inte gå på den alla lär ju dra dit så ofta jag tänker sitta hemma helt ensam och lyssna på när dom berättar massa saker. Men de kan jag ju säga de blir inte lika mycket alkohol då. Helgen efter de ska vi även ut med Thomas och Henke, för Hääänki ska snart åka till Thai och slutar ju jobba här, så mycket av han kommer vi ej se. Kom även på att helgen efter de ska jag och Denice på Bounce som jag fick i födelsedagspresent, vet ju aldrig vad som händer efter de. Shit vad dyrt de blev att fylla år, behöver ett jobb. Tror inte de kommer heta pappa betalar nu haha.. Aja får dra ner på shopping och alla dessa mackor i skolan, så ska de nog gå bra.. 

Nu ska jag ladda ner en rysare, måste passa på att se nu när denice är här eftersom att hjärtis tycker de är lite läskigt med rysare.. 

Vill även passa på att säga en liten sak, hade körlektion idag där jag höll på med backning/vändning/parkering och jag blev godkänd i allt på en dubbel lektion. Bra gjort va? ;)



Här får ni en låt också, första klippet i bloggen uuh. riktigt skön, ni som inte gillar den ni suger :)

                                     

XO XO Emmelie

Kommentarer
Postat av: J

Akon? Låter som en sjukdom. Nä, Chamillionaire skare va!

2009-02-19 @ 17:21:55
URL: http://www.mycasinolist.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0