barnavdelningen is the shit!

Idag var det skola då, det börjar med att jag går till banken sätter in pengar till tjejen på Tradera som jag köpt lacktights av, helt nya alltså så ni inte tror att jag ska ha nått gammalt som någon annan haft..

Sen hade jag radio eller nån annan lektion då vi gick runt med lappar som folk fick fylla i, sen gick jag och Becca på rasten till lindex så att jag skulle se vad jag ville köpa för mitt presentkort som jag fick av min bisse nisse :) Jag gick då till barnavdelningen, hittar ett par vita shorts till sommaren, har alltid haft sjukt svårt att hitta short har bara ett par svarta och ett par gröna och ni anar inte vad jag fick kämpa för att hitta dom. Så nu har jag 3 par, men hitta även ett par jeans shorts som får bli nästa grej, men jag får nog vänta lite med det kan jag tro. Sen iallfall så hittade jag ett par svarta byxor på barnavdelningen också, helt underbart haha. Jag är ju så liten så dom sitter perfekt och det är billigare också, men byxorna kostade 279 :- men när jag kommer till kassan så säger hon, dom här är faktiskt nedsatta till 149:- så eftersom att den är på rea så får du plocka ut en rea vara i butiken, vilket jag gjorde, tänkte den blir ju ändå typ gratis så jag tog någon blommig blus typ rätt så söt kan bli fin till jeans eller nått. Plus att jag hade en 25% kupong så allt detta gick då på 261 kronor, vad säger ni om de då? Ett par shorts, byxor och en blus kan inte bli bättre enligt mig :D

Sen gick vi på våran samhällskunskap och efter det gick jag marlene och denice till lindex igen och då ser jag ett vanligt korall färgat linne som jag tyckte var fint till tex mina svarta byxor eller shortsen så jag tar det och sen hittar jag en sjal, går till kassan har yttligare en kupong och så säger hon det är rea på den här sjalen så du får välja ett till plagg ( det var alltså samma kassör som tidigare på dagen) så jag tar en helt vanlig svart sjal också. Och allt detta betala jag 59:- för :) Vilken dag va? Men nu är det färdig handlat, jag vet att jag säger det hela tiden.

Men alltså många gör så att dom kanske väntar till lönen eller så, så åker dom och shoppar massa saker. Men jag köper när jag hittar nått och känner för det, för då känns det inte av lika mycket i plånboken haha eller aa jag försöker intala mig det iallfall. Men nu ska jag se till att jag få i mig någon mat för jag ska iväg och träna halv 7 faktiskt haha, det kunde ni inte tro om mig va?

Så såg mina svarta barnbyxor ut bakifrån, där är även linnet också



Där kom min nya klocka med också. Stör mig dock på den
där dragkedjan på byxorna, men vafan 149 kronor.




Ha det så bra
XO XO Emmelie


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0