:):):)

Hej bloggen!


Kan gissa att vi bara har ett ynka fåtal läsare kvar, har inte kikat statistiken ännu men det är väl dessvärre rätt uppenbart. Haha.
Vi mår iallafall bra här uppe, jag är ledig idag medans Julia jobbar och står i. Hon kilar till götet över helgen så hon måste jobba igen de timmar hon förlorar. Jag är avis på henne! Hennes syster ska gifta sig och jag bara längtar till den dagen jag står som tärna på Jennilees och Mikas bröllop, visst va?

Hur som helst,,. Idag ringde klockan redan vid halv 11, jag, Julia och Peter kilade upp till Hatten och tränade lite.. därefter blev det lite lunch. Det var hysterikst roligt, Julia gick ner och hämtade kaffe.. hon tog upp två muggar och i bara farten tappar hon en av dessa, muggen ramlar ner på ett glas som står på bordet. Glaset som var fullt av lingondricka exploderar i tusen bitar. Muggen gick givetvis också sönder. Det kanske inte låter så roligt men oj vad jag skrattade.
Efter lunchen så blev det lite solarium och bad i utejacuzzin. Mysigt!




Jaja.....nu har jag lite brottom, jag, Åsa, Jossan och Billy ska käka på Kraja ikväll. Det har blivit riktigt mysigt där faktiskt, bättre än vad jag minns från tidigare år!


Ring om det är något!
Puss och kram.
Denice



Jag är ledsen för att jag glömde kamerasladden, Peter har stått för de flesta korten men endel har jag faktikst fått med... Får återkomma med bilder någon annan dag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0