0703009

Godmorgon kära vänner!

Eftersom det är så fruktansvärt ljust Jennilees rum så vaknade jag tidigt idag., jag sov där inatt alltså.
Jag hatar att jag vaknar av allt ljus, kollar på klockan och upptäcker att den bara är 10.  Visst känner jag mig utvilad och så men eftersom det resulterar i 7 timmars sömn känner jag mig på nått sätt trött ändå. 7 timmar är för lite för mig, speciellt under en helg.

However.. Vi  var ju på Rickards igår. Redan från början var vi sjukt otaggade så det blev ingen toppen kväll precis. Kvällens höjdpunkt var när vi gick hem. Inte bara för att vi i typ en timma diskuterade ifall vi skulle dra oss hemåt. Påvägen hem åkte jag och Emmelie rushkana (hur stavas det?) från en liten backe. Eftersom vi bara åkte på rumpan så blev mina strumpbyxor förstörda. Fast det var rolis.
Emmelie och Julia följde med upp för att hämta sinna väskor och precis innan de skulle gå upptäckte julia att hon var i akutbehov av att tvätta sinna skor. Mer än så säger jag inte, men fy vad vi skrattade. 


Idag har jag inte planerat så mycket och det vore bra om det inte händer nått speciellt för jag har tre prov nästa vecka. Jag har inte ens börjat plugga.. och det  suger att jag kanske ska plugga på en lördagkväll men jaj får se hur det blir..

Nu tror jag att det är dags att käka frukost och kanske ringa efter pappa så jag kommer hem..


Puss och Kram

Denice 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0