farligt att få göra vad man vill

Tar igen mina missade inlägg de senaste 2 dagarna.  Jörgen jobbar ju på betsson och gav hjärtis bonuskuponger förut typ, på olika saker som bingo, casino och poker osv. Jag blev ju jäkligt sugen på att få sitta själv och göra allt de där, så igår skapa jag ett eget konto. Och jag tyckte poker var skit kul , alltså jag har ju alltid gillar texas hold em i verkligheten tyckt att de varit roligt och så. Jag har ju också spelar för låstas pengar förut, men så det blir farligt för nu känner jag ett litet sug att sätta in typ en 100 eller nått och spela lite.

Plus att en tjej ringde mig från betsson alldeles nyss, jag trodde hon skulle hjälpa mig. För jag mailade nämligen supporten eller hur det stavas, för att det var en grej som inte funka. Men istället var det som ett polisförhör, jag blev ju nästan lite rädd. Hon frågade om min mail, var jag bodde, och personnr jag kan förstå att dom måste kolla upp sånt där eftersom att jag inte varit 18 så länge. Men istället för att bara
- din adress, säg din mailadress och ditt personnr

Så kunde hon väll låta lite trevlig iallafall. haha jag kände mig typ skyldig till nått. Så nu tjatar jugge på mig om att jag ska maila till dom och säga att hon var otrevlig, men de kan han fetglömma för någon sån energi orkar jag inte lägga ner :)

Förresten vann jag 3 ggr på raken igår på skraplotter på betsson, sen fråga jag om Firat ville skrapa och då försvann all tur såklart! så jag blev pank igen :)

Nu blev det mycket läsa så ni får en liten bild här



XO XO Emmelie


Kommentarer
Postat av: Jug

Man ska sluta när man är på topp

2009-03-14 @ 15:11:07
URL: http://speltoken.blogg.se/
Postat av: Emm

uuh tips från coachen ;D

2009-03-14 @ 15:14:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0