Eltejp vs. tapetseringstejp

Godmorgon!

Första lektionen är avklarad och jag är dö trött. Sov fyra timmar i natt. Jag hade så sjukt svårt att somna ikväll vilket var mindre bra. Nu ska jag göra lite psykologi och om en timme ska jag möta Julia. Vi ska jobba med projektet.. Suger. Alldra helst hade jag åkt hem och sussat. Min nästa lektion börjar ju inte förens klockan 3. Men men..
 
Vet ni?.. Jag ramlade idag när jag cyklade till skolan. Skrapade upp mina strumpbyxor inklusive mitt ben. Jag vet inte.. trodde jag var för gammal för att ramla med cykeln men tydligen inte. Dessutom måste det sett roligt ut. Jag hann liksom inte mer än att sätta mig på sadeln, ena foten på trampan. Och sen vipps rakt ner åt sidan. Anledningen till fallet berodde på att min klacksko fastnade i trampan. Eftersom foten satt fast kunde jag inte ta emot med benet. Utan alltså föll rakt ner på den hårda asfalten. Kul att vi inte äger nått plåster hemma också. Jag sa ju att jag är för stor för att ramla. Jag fick tejpa benet med eltejp. Jag valde mellan eltejp och tapetseringstejp.
Jag försöker undvika solen eftersom den lyser igenom strumpbyxkorna och då syns tejpen väldigt lätt. Fast nu spelar det ju iof inte så stor roll., Jag har ju redan erkänt att jag har tejp på benet.
Jaja..
Dags att komma igång med pluggandet.
Hörs lite senare.


Denice


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0