en dag i stor staden då, vi är bönder

Godkväll alla glada. Har varit i stan idag med bea som sagt, och vad köpte jag ? Jo jag köpte en jacka, mina mq skor LOVE, 2 längre linnen i grått och vitt, 2 par tights likadana som mina svarta med dragkedja. Bara det att det är 3 hål i mina så jag köpte nya likadana och ett par sådana fast i mörkblått, sen köpte jag ett par svarta trosor också. Så ja det känns bra, nu är jag hos bea och vi ska fixa oss nu, för sen ska vi till lina i klassen hon har liksom folk hos sig.. Vad ska jag ha på mig? Jo svarta tights, svart långt linne, nya grå inne jackan , men den nya beiga jackan utanpå tillsammans med mina jävligt heta skor. Jag kommer lätt vara snyggast, och kanske bea kommer på andra plats med likadana tights och ett likadant linne som jag köpte fast i vitt och med hennes nya löshår.. Som JAG har fixat kul..

Vi satt och kollade på gamla bilder alltså jag dör skratta så jag nästan kissa på mig, här får ni en bild på bea som emo : ) lägg märke till tavlan i bakgrunden HAHA.

     

Förresten är jag sur på min pojkvän bara så alla vet speciellt du :) Okänsligaste i hela världen :) Ses om 3 veckor då!!

XO XO Emmelie


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0