Måste och måste?, jag måste ingenting!

Okej, nu ska jag pluggaa. Vill ni veta vad jag ska plugga? Rättskunskap, jo ni läste rätt. Rättskunskap. Sisådär ett halvår försent men nu är det dags. Jag ska skriva klart hela skiten och jag har verkligen bestämt mig att den ska lämnas in ikväll eller senast imorgon!
Vill ni veta vad det västa är?, förutom att jag skjutit upp skiten vill säga.. Jo, nämligen att det suger, att det är så fruktansvärt tråkigt, så tråkigt att jag dör och så tråkgit att jag egentligen inte orkar. Synd bara att jag verkligen måste. Måste Måste Måste!  Sen måste jag duscha, och sen måste jag sova. Sen måste jag vakna och sen måste jag äta frukost sen måste jag gå till skolan, och sen måste jag åka hem och då måste jag fortsätta plugga. Sen måste jag vänta på att Pauline ska komma till mig, sen måste vi laga mat och sen måste vi fixa oss, sen måste vi bli mirakalöst snygga, sen måste vi kila in till stan och måste gå på min studentskiva. Eller juste, det sista måste vi inte, det gör vi för att vi villis. 

Förrseten, måste.. vilket konstigt ord det är egentligen. Måååååssssteee, lyssna på hur det låter! Mås-te, må-sss-te, måååås-te, MÅSTE!  Dessutom ser det fult ut. Måste. och det har en jobbig betydlese. Jag hatar måste. Jag raderar måste ur mitt ordföråd nu.





Nu måste jag kila.
Denice

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0