Är det vi som är tråkiga?

Måste bara säga att idag satt jag och denice i skolan och pratade lite om att festa och så. Alltså vi har ju haft våra perioder, det har ju dom flesta och har kanske inte kommit ur dom heller.
 
För ett år sen alltså vi tjejer vi bodde i princip alla i min lägenhet under sommaren och slutet på våren, vi åt vi sov vi festa och vi hade bakis och film kvällar ihop. Vi gjorde hela tiden någonting och det var underbart det var verkligen roligt och mysigt. Men det här med att verkligen festa varenda helg har aldrig varit varken min eller denice grej alls. Vi kan liksom ha roligt ändå, men så prata vi med tony i min klass idag. Och tillslut säger jag och denice ja men nu har man ju nästan kommit till de där stadiet när man tar ett glad vin till maten med tex mamma. Haha det är ju sjukt illa, är det vi som suger riktigt hårt och faktiskt blivit torrbollar eller har det med någonting annat att göra?


Men jag måste säga att jag saknar faktiskt det här från förra året att vi hade så himla roligt. Jag känner verligen av det nu, när det börjar bli samma period som förra året. Så nu har jag bestämmt att vi ska ta tag i det här. På fredag blir det 5 kamp har vi tänkt, bara hoppas på att vi har värdet på våran sida ;)

här fetta vi oss jag Linnea och jessi
 men snea nea som har en pappa från japan tog ju bildis :)



XOXO EMMELIE

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0